facebook

www.stonetech.gr - Ελληνικά Μάρμαρα & Τεχνητές Επιφάνειες | Stonetech SA

close
μήνυμα συστήματος
espa
 1

Blog

09.03.2022
Νέο E-Showroom stonetechb2b.com
Νέο E-showroom φυσικών πετρωμάτων & επιφανειών από τη Stonetech
 
Η Stonetech, κορυφαία εταιρεία στον χώρο των φυσικών πετρωμάτων, μαρμάρων και τεχνητών επιφανειών, λανσάρει νέο e-showroom φυσικών πετρωμάτων και επιφανειών, το stonetechb2b.com, με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της σε Ελλάδα και εξωτερικό μοναδικά προϊόντα από κορυφαία λατομεία, ενώ πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του νέου εκθεσιακού της χώρου στην Οινόη, συνολικής έκτασης 3.500τμ.

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου, η εταιρεία, επενδύει στον ηλεκτρονικό εκθεσιακό χώρο με σκοπό να διασυνδέσει ψηφιακά τους πελάτες της, αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου, με τα κορυφαία προϊόντα της, όπως όγκους, πλάκες και ειδικές διαστάσεις φυσικών πετρωμάτων και τεχνητών επιφανειών.

Τα φυσικά πετρώματα που διατίθενται προς έκθεση και πώληση μέσα από τo stonetechb2b.com, προέρχονται τόσο από τα λατομεία της Stonetech όσο και από συνεργαζόμενα με αυτήν, επιλεγμένα λατομεία. 

Στην πλατφόρμα μπορούν να εγγραφούν επαγγελματίες από τον κλάδο των φυσικών πετρωμάτων, κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες, αρχιτέκτονες και διακοσμητές ώστε να εξερευνήσουν τα υλικά και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ειδικές διαστάσεις και εφαρμογές.
Παράλληλα η νέα πλατφόρμα φιλοξενεί περιεχόμενο και ενημερωτικό υλικό γύρω από τα φυσικά πετρώματα και τη χονδρική και εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας.

Με αφορμή την έναρξη εμπορικής λειτουργίας του νέου e-showroom, o Διευθύνων Σύμβουλος της Stonetech, Νίκος Γωνιανάκης δήλωσε: «Ο κόσμος μας αλλάζει και ο κλάδος μας οφείλει να ακολουθήσει τις εξελίξεις για να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στους επαγγελματίες. Το e-showroom μας είναι μία καινοτομία που, πέρα από την ανάπτυξη των εμπορικών μας δυνατοτήτων, ορθώνει το ανάστημα σε απροσδιόριστους παράγοντες, όπως είναι οι συνέπειες της πανδημίας, που έπληξαν σε μεγάλο βαθμό τις συναλλαγές, μεταξύ άλλων και λόγω της έλλειψης δυνατότητας μετακίνησης. Παράλληλα, ο νέος εκθεσιακός χώρος μας θα είναι στη διάθεση των συνεργατών μας για να μπορούν να δουν και από κοντά τα υλικά που αναρτώνται στην πλατφόρμα μας, αλλά και πολλά άλλα φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες. Πρόκειται για δύο σημαντικές επενδύσεις της εταιρείας μας, που καλύπτουν σημαντικά κενά και μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους».
 
---
Η Stonetech ιδρύθηκε το 1975 στο Ηράκλειο της Κρήτης, με όραμα να ταξιδέψει το ελληνικό μάρμαρο σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μία καθετοποιημένη εταιρεία που εξειδικεύεται στην επεξεργασία και το εμπόριο φυσικών πετρωμάτων – μαρμάρων και τεχνητών επιφανειών. Διαθέτει 2 μονάδες παραγωγής σε Κρήτη και Θήβα, 2 στεγασμένους εκθεσιακούς χώρους συνολικής έκτασης 5.000τμ, έχει την αποκλειστική πρόσβαση και εκμετάλλευση σε 5 ελληνικά λατομεία, ενώ είναι ο αποκλειστικός διανομέας των εταιρειών Neolith και Quarella στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία εξωστρεφή εταιρεία που εξάγει ελληνικά μάρμαρα σε όγκους και πλάκες, με την εξαγωγική δραστηριότητα να αγγίζει το 40% του κύκλου εργασιών της, αναλαμβάνοντας παράλληλα ιδιωτικά και δημόσια έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στην αγορά κορυφαία προϊόντα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ικανοποιώντας τις ανάγκες επαγγελματιών και επιχειρήσεων όλων των μεγεθών. Έχει έδρα σε Αθήνα, Σχηματάρι και Ηράκλειο, απασχολεί 100 εργαζομένους και επενδύει με συνέπεια στην παραγωγή, επεξεργασία και καινοτομία στον χώρο των φυσικών πετρωμάτων – μαρμάρων και τεχνητών επιφανειών, έχοντας στο ενεργητικό της επιτυχίες και συνεργασίες σε σημαντικά έργα, όπως ξενοδοχεία (Astir Palace Four Seasons, The Carlton Ritz Maui, AmanZoe - Πόρτο Χέλι, One and Only - Κέα, Grand Resort Lagonisi, Euphoria Retreat – Μυστράς) και κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές επιχειρήσεις (HQ της LG στην Αυστραλίας), το «Μητέρα» - Αθήνα, το, Ίδρυμα Γουλανδρή κ.α..
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies