facebook

www.stonetech.gr - Ελληνικά Μάρμαρα & Τεχνητές Επιφάνειες | Stonetech SA

close
μήνυμα συστήματος
espa
 1
 2
 3
 4

Blog

05.11.2020
Ανακαίνιση Πισίνας Ξενοδοχείων
Ο ειδήμων στην ανακαίνιση πισίνας, Νίκος Κωστάκης, επικεφαλής της StonetechPools, εταιρία η οποία έχει βάλει την «υπογραφή» της σε μεγάλα έργα κατασκευής και ανακαίνισης πισίνας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, τοποθετώντας το ελληνικό μάρμαρο υψηλά στις προτιμήσεις των αρχιτεκτόνων, μοιράζεται στο «ΧΡΗΜΑ&ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ανακαίνιση πισίνας.
 
 
Αρχικά θα ήθελα να μας δώσετε το «στίγμα» της StonetechPools
Η StonetechPools ειδικεύεται στην προμήθεια υλικών κατασκευής και ανακαίνισης πισίνας, με τη χρήση προϊόντων από μάρμαρο. Η εταιρία αναλαμβάνει έργα σε παγκόσμιο επίπεδο και τοποθετεί το ελληνικό μάρμαρο υψηλά στις προτιμήσεις των αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών πισίνας. Μεγάλο της πλεονέκτημα στην ανάληψη έργων στο εξωτερικό είναι το γεγονός ότι διαθέτει αντιπροσωπείες σε Ισπανία, Αγγλία, Ισραήλ, Κύπρο, Παναμά και Καναδά, καλύπτοντας έτσι τη ζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η μοναδική αντιολισθητική τεχνολογία που εφαρμόζει στις επιφάνειες την καθιστούν ιδανική επιλογή για την ανακαίνιση πισίνας σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και μπουτίκ ξενοδοχεία, όπως, άλλωστε, μαρτυρά το portfolio της, στο οποίο συναντά κανείς εξαιρετικά έργα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
 
Ποιος είναι ο βασικός λόγος που τα ξενοδοχεία προχωρούν συχνά στην ανακαίνιση των κολυμβητικών τους δεξαμενών;  
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και η αγχώδης καθημερινότητά μας καθιστούν αναγκαίες σε όλους μας κάποιες στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης και αναψυχής. Στο πλαίσιο αυτό, τα ξενοδοχεία επιδίδονται σε μία συνεχή προσπάθεια να προσφέρουν στους πελάτες τους υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, που συμβάλλουν στην ξεκούραση, τη χαλάρωση και την αναψυχή τους, με σημείο αναφοράς μια καλή πισίνα.
 
Πόσο σημαντικός είναι ο χώρος της πισίνας για ένα ξενοδοχείο;  
Πλέον θεωρείται ο σημαντικότερος, αρκεί να σκεφτείτε ότι από τον χώρο της πισίνας ξεκινούν οι αρχιτέκτονες τον σχεδιασμό ενός ξενοδοχείου.
 
Ποιες είναι οι τάσεις που υιοθετούνται τελευταία στον σχεδιασμό πισίνας και κατά πόσο είναι εφικτό να ακολουθηθούν σε μία ανακαίνιση;  
Γενικότερα η τάση που βλέπουμε να επικρατεί είναι η επιστροφή στη φυσικότητα. Εμείς ως εταιρία ακολουθούμε την τάση αυτή, διαθέτοντας τα πιο φυσικά υλικά -μάρμαρο και φυσικά πετρώματα. Το λευκό και το μπεζ μάρμαρο, το γκρι και το πράσινο είναι χρώματα που κυριαρχούν στις επιλογές, καθώς προσδίδουν στο έργο μία πιο φυσική αίσθηση.
 
Ποια μάρμαρα χρησιμοποιείτε στις ανακαινίσεις πισίνας που αλλάζουν την επένδυσή τους; 
Η παλέτα επιλογών είναι μεγάλη. Ωστόσο, ιδιαίτερη ζήτηση έχουν τα Silver Cloud, Kavala, Silver Grey, Alivery Grey, Sunny, California Honey, Mocca και, Verde Rajasthan, το οποίο εισάγουμε, αλλά και πολλά άλλα.
 
Ποια εποχή είναι η πιο κατάλληλη για την ανακαίνιση πισίνας;  
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος που ενδείκνυται για την ανακαίνιση πισίνας. Ωστόσο,  εξυπηρετεί η περίοδος που τα ξενοδοχεία είναι κλειστά.
 
Ποιες μονάδες συνήθως προχωρούν στην ανακαίνιση της πισίνας τους πιο εύκολα, οι μικρότερες ή οι πιο μεγάλες;  
Δεν υπάρχουν στεγανά. Όλες οι μονάδες, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κατηγορίες, προβαίνουν σε ανακαινίσεις πισίνας.
 
Ποια είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι χρειάζεται ανακαίνιση μία πισίνα; 
Πολλά! Τα σημαντικότερα είναι η κακή ποιότητα νερού και τα νέα πρότυπα που εφαρμόζονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία, καθώς, επίσης, η παλαιότητα και οι ολισθηρές επιφάνειες που πρέπει να αντικατασταθούν από αντιολισθητικές.
 
Πως η εταιρία StonetechPools υποστηρίζει τα ξενοδοχεία στην ανακαίνιση των πισίνων τους;  
Από τον σχεδιασμό εξειδικευμένων λύσεων, σε σχέση με την υπάρχουσα κατασκευή,  μέχρι την αρχιτεκτονική πρόταση για την αισθητική αναβάθμιση της πισίνας, η StonetechPools είναι στο πλευρό των ξενοδόχων για την ανακαίνιση των πισίνων τους, αποτελώντας τον πιο πολύτιμο σύμβουλό τους.
 
Πως διαφοροποιείται η StonetechPools από τον ανταγωνισμό και για ποιο λόγο να επιλέξει κάποιος ενδιαφερόμενος την εταιρία;
Μόνο μία εταιρία με το μέγεθος της StonetechPools μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των ξενοδόχων, με επαγγελματισμό, ποικιλία σε προτάσεις και ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης και παράδοσης του εκάστοτε έργου. Βεβαίως, σε όλα αυτά σημαντικό ρόλο έχει η πολύχρονη εμπειρία της -πάνω από δύο δεκαετίες- στην κατασκευή και ανακαίνιση πισίνας και τα καταρτισμένα στελέχη της, ικανά να αναλαμβάνουν από τα πιο σύνθετα μέχρι τα πιο μεγάλα έργα, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε στο www.stonetechpools.gr τα έργα και τα προϊόντα της Stonetech Pools. 

Πηγή: Συνέντευξη του Ν. Κωστάκη στο Χρήμα & Τουρισμός 10/2020
Αλλαγή συγκατάθεσης για Cookies